ویزای توریستی

 

 

ویزای توریستی کانادا مناسب کسانی است که برای مدت کوتاه قصد اقامت در کانادا دارند. این ویزا به شکل یکبار ورود یا single entry و یا چند بار ورود multiple entry به صورت ویزای پنج ساله صادر می شود.

حداکثر زمانی که می توانید با ویزای توریستی در کانادا بمانید 6 ماه است و پس از آن باید از کانادا خارج شوید. در صورتی که دلیل قانع کننده ای برای حضور خود بیش از 6 ماه در کانادا داشته باشید می توانید اقدام به تمدید ویزای خود کنید و 6 ماه دیگر هم در کانادا بمانید.

برای گرفتن ویزای توریستی باید فرمها و مدارک لازم را تکمیل کرده و به سفارت بفرستید و پس از آن نیز مرحله انگشت نگاری و صدور ویزاست.

توجه کنید که با داشتن ویزای توریستی نمی توانید در کانادا کار کنید یا درس بخوانید ولی می توانید در دوره های تحصیلی کمتر از شش ماه شرکت کنید.

داشتن ویزای شنگن برای تشکیل پرونده پیشنهاد می شود اما الزامی برای این قضیه وجود ندارد. به طور کل داشتن شنگن تاثیر مثبتی روی پرونده شما می گذارد.

با داشتن ویزای توریستی، فرزند شما حقی برای تحصیل ندارد و جداگانه باید برای دریافت پذیرش تحصیلی اقدام کنید.