مهاجرت کاری

 

در صورتی که بتوانید از یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی یا Job offer دریافت کنید می توانید با ویزای کاری وارد کانادا شده و مشغول به کار شوید و بعد از یک سال برای اقامت دایم اپلای کنید.

مسیر یافتن پیشنهاد شغلی بسیار پیچیده است و لازم است کارفرما مدارک و مستنداتی را به اداره کار کانادا مبنی بر نبود نیروی کانادایی برای شغل حاضر نشان دهد.

صاحبان حرفه و مشاغل در زمینه های ساختمان سازی، نجاری و کابینت سازی، آشپزی، قنادی و نانوایی، رانندگان پایه یک برای اطلاع از شغلهای موجود و جزییات مراحل با ما تماس بگیرید.